Lleida acull un curs d’una nova tecnologia endoscòpia per a experts digestòlegs

El Centre de Recerca Experimental Biomèdica Aplicada (CREBA) acollirà el 16 i 17 de setembre un curs internacional per a l'ensinistrament de professionals de l'àrea de digestologia en una nova tecnologia endoscòpica anomenada Speedboat™ Inject.

 

Es tracta del primer instrument multimodal d'energia avançada dissenyat per a l'endoscòpia flexible, que pot subministrar energia bipolar avançada de radiofreqüència i microones des d'un únic dispositiu. El curs comptarà amb l'assistència de professionals de digestiu endoscopistes de Bèlgica, França, Espanya, l'Índia, Israel, el Regne Unit i Tailàndia.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

El CREBA està dedicat a la recerca i formació en l'àmbit de la Biomedicina. Les seves instal·lacions compten amb aules de docència i simulació, així com quatre quiròfans experimentals equipats per a cirurgia oberta, laparoscòpica, i altres tècniques intervencionistes. Un d'ells compta amb 5 taules quirúrgiques, la qual cosa ho fa idoni per a aquesta mena d'activitats d'entrenament en noves tecnologies.

Imatge d'un quiròfan

El CREBA acull un curs internacional per a l'ensinistrament de professionals de l’àrea digestiva en una nova tecnologia endoscòpica | LleidaDiari.cat