En marxa la creació del Consell Assessor del Patronat de Promoció Econòmica amb totes les comarques i el G-10

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida crearà el Consell Assessor del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida en el qual estaran integrades les 13 comarques de la demarcació i la totalitat dels membres del G-10. La missió d’aquest Consell Assessor serà la d’orientar les línies de treball, que aprovarà, si escau, el Consell Rector.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Per tal de presentar les línies mestres d’aquest projecte, la Diputació de Lleida ha acollit aquest asetmana una reunió informativa amb els integrants de l’actual Consell Rector i el futur Consell Assessor del Patronat de promoció Econòmica, a la qual han assistit presencialment i de forma telemàtica la pràctica totalitat de les entitats convocades.

Tal com ha manifestat el president de la Diputació, Joan Talarn, «volem començar ja generant el consens des del minut zero i eixamplar la representació territorial i també la dels principals agents socioeconòmics del territori en la generació d’un ecosistema a tota la demarcació de Lleida que faciliti l’assoliment de la transformació econòmica de Lleida, Pirineu i Aran».

 

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, ha informat que el Consell Assessor es reunirà un mínim de dues vegades l’any i que s’està preparant la modificació dels estatuts del Patronat a semblança de com ho va fer l’any passat l’IEI, «amb l’ànim de dotar-nos de major agilitat administrativa i alhora major representativitat socioeconòmica».

En el decurs de la reunió a la qual han assistit els representants institucionals del G10 i els presidents dels Consells Comarcals de les terres de Lleida, Pirineu i Aran, s’ha explicat el funcionament d’aquest Consell Assessor i les activitats i projectes que s’estan duent a terme des del Patronat. També en aquesta reunió s’ha donat a conèixer l’agenda compartida.