Un cotxe en direcció contrària causa un accident amb tres ferits a Tàrrega

Tres persones han resultat ferides en un accident a l'A-2, a l'altura de Tàrrega. Segons les primeres investigacions, un dels vehicles, conduït per un home d'uns 80 anys, circulava per error en direcció contrària i ha causat un accident amb quatre vehicles implicats. Els bombers han hagut d'excarcerar el conductor que circulava al revés i que ha quedat ferit greu i a la seva acompanyant, ferida lleu, ja que el seu vehicle ha quedat deformat pel xoc. Tres cotxes més s'han vist implicats en l'accident.

 

El conductor d'un d'ells també ha resultat ferit lleu. Els tres ferits han estat traslladats pel SEM a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. El xoc ha passat al quilòmetre 506 de l'autovia en direcció Lleida quan passaven vuit minuts de les nou del matí. Els Mossos d'Esquadra han tallat un dels dos carrils de circulació en direcció Lleida fins que s'han retirat els vehicles, a les 10.37 hores.

 

Més incidents a l'A-2 en els darrers dies

Cal recordar que el passat cap de setmana, l'autovia A-2 va romandre tallada a l'altura del Bruc (Anoia) com a conseqüència d'un vessament de combustible que va provocar diversos accidents en només un tram d'un quilòmetre de la via, dos d'ells múltiples i amb ferits.  El vessament es va produir el matí d'aquest dissabte, 27 d'octubre, al punt quilomètric 568 de l'A-2, dins del terme municipal del Bruc, a l'Anoia, i en sentit cap a la ciutat de Barcelona. En aquell moment, un camió va patir un accident que va provocar que la via quedés recoberta de combustible.

 

Com a conseqüència del vessament, es van produir diversos accidents més en un tram d'un kilòmetre de llarg, entre els quals destaquen dos accidents múltiples que van deixar a dues persones ferides.  Fins que es van donar per finalitzades les tasques de neteja de la zona, que van deixar fins a dos quilòmetres de retencions entre els punts quilomètrics 566 i 568, es van fer desviaments senyalitzats per la carretera N-IIz.