Cultura

Els Cors de l’Orfeó Lleidatà estrenen la producció ‘Sons de Pau’

La recaptació d’aquest espectacle serà a benefici de l’entitat Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

Marta Romera
  • desembre 20, 2022
  • 2 min read
Els Cors de l’Orfeó Lleidatà estrenen la producció ‘Sons de Pau’

Els Cors de l’Orfeó Lleidatà estrenen la producció ‘Sons de Pau’, de la mà de la família coral de l’Orfeó Lleidatà i la companyia teatral Inhabitants. Aquest dijous 22 de desembre a les 19:30 h a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal de la Fundació Orfeó Lleidatà, amb l’estrena de la producció ‘Sons de Pau’, que acollirà les actuacions de totes les agrupacions corals de l’Orfeó Lleidatà, des de les corals infantils i joves de l’Orfeó i de les seves escoles associades, fins al Cor de l’Orfeó Lleidatà, juntament amb l’orquestra simfònica de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Amb l’espectacle SONS DE PAU, la família coral de l’Orfeó Lleidatà vol cantar el ‘No a la guerra’, vol lluitar en contra de les desigualtats, la indefensió i la inseguretat de la nostra societat. Juntament amb la companyia de teatre Inhabitants coneixerem la guerra, l’amor, l’amistat i la pau a través de cançons inoblidables. La recaptació d’aquest espectacle serà a benefici de l’entitat Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, que desenvolupa diferents projectes entorn de la Pau.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *