Sense Categoria

Correus reparteix menjar per Lleida durant la crisi del coronavirus

Avatar
  • abril 30, 2020
  • 3 min read

Correus reparteix aliments per Lleida gràcies a la col·laboració del Banc dels Aliments | LleidaDiari.cat

Correus ha començat aquesta setmana a distribuir menjar del Banc d'Aliments, en col·laboració amb l'Ajuntament de Lleida, a les persones vulnerables de la ciutat.

 

Aquesta iniciativa s'uneix a les que Correus està desenvolupant gràcies a les voluntàries i voluntaris i posant al servei de la societat la seva capil·laritat i xarxa logística, com portant dinars i sopars al personal sanitari d'hospitals amb Food4Heroes, o el lliurament de respiradors fabricats per Seat, entre d'altres. 

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

La solidaritat dels voluntaris participants

Correus agraeix la solidaritat dels voluntaris participants i se sent orgullosa d'ajudar en aquests projectes solidaris contribuint amb el millor que té: el compromís i vocació de servei públic que estan demostrant cada dia els seus empleats i empleades, just quan la societat espanyola més els necessita.

 

Endeguen una campanya a Lleida per a recaptar fons i ajudar a metges i infermeres

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) i el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) han obert aquest dijous, una campanya de recaptació de fons per la compra del material de protecció i equipament sanitari. Montserrat Gea, presidenta del COILL; i Ramón Mur, president de COMLL; han presentat la iniciativa que, sota el lema 'A Lleida, superarem la COVID-19 amb tu!', vol convidar la ciutadania i el teixit social, professional, institucional i empresarial a unir-se a la lluita contra la COVID-19, junt amb els metges i les infermeres.

 

Totes les persones, empreses i entitats interessades a col·laborar poden fer les seves donacions a través de la plataforma de crowdfunding 'GoFundMe' – https://www.gofundme.com/res-ens-aturara-lleida – fent aportacions de qualsevol quantia, per aconseguir l'objectiu fixat que ascendeix a 20.000 euros.

 

El COILL va iniciar una campanya de recollida de material a l'inici de la crisi

Des dels primers dies de l'estat d'alarma, el COILL va iniciar una campanya de recollida de material, donacions, línies de producció i confeccionades per grups de voluntariat, i compres pròpies per a equipar infermeres i altres professionals amb diferent material sanitari. Aquest material, mascaretes, bates, guants, polaines, barrets, viseres facials, solucions hidroalcohòliques, etc.; s'ha destinat a hospitals, àrees bàsiques de salut també residències o altres punts assistencials d'una xarxa de més de 50 centres de tota la província, on també s'han equipat les persones residents.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *