Lleida registra en les últimes hores 1 mort per coronavirus

Imatge d'arxiu de 3 persones treballant amb mascareta i guants

Imatge d'arxiu de 3 persones treballant amb mascareta i guants. | Unsplash | Walter Otto

La demarcació de Lleida ha registrat aquest dijous, dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, només un mort per coronavirus, davant les 12 persones que van perdre la vida dimecres per la Covid-19. Així ho ha informat el Departament de Salut en un comunicat enviat a última hora de la nit. La víctima es trobava a la Regió Sanitària de Lleida, mentre que a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran es donen ja diversos dies sense morts. En total, a la demarcació s'han registrat en el que portem de pandèmia 191 morts.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Pel que fa al nombre de persones infectades pel virus, la demarcació de Lleida n'ha registrat en les últimes hores un total de 33. D'aquestes, quatre persones es troben a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, i la resta (29), a la Regió Sanitària de Lleida.

 

Si ens fixem en les altes mèdiques donades en les últimes hores als centres hospitalaris, Salut informa que aquest dijous se n'han donat 61; 55 a la Regió Sanitària de Lleida, i 6, a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran.