Sense Categoria

Veïnes de Magraners elaboren mascaretes de forma altruista des de casa

Avatar
  • març 25, 2020
  • 2 min read

Les voluntàries elaboren les mascartes des de casa | acn

L'empresa Cortinajes Águila del barri lleidatà dels Magraners està dissenyant mascaretes de forma altruista amb l'ajuda de diverses dones que tenen màquina de cosir a casa.

 

Concretament, al taller hi ha quatre dones cosint i al voltant d'una quinzena més ho fan des de les seves llars. L'objectiu d'aquesta iniciativa és poder ajudar als hospitals, residències o qualsevol establiment que necessiti les mascaretes per a protegir-se com cal davant el coronavirus.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

S'han cosit ja unes 5.000 mascaretes gràcies a l'ajuda de les veïnes del barri

Fins al moment, s'han cosit ja unes 5.000 mascaretes i, a causa de la gran acceptació d'aquesta iniciativa, han fet una crida per tal d'aconseguir més gomes elàstiques. En aquest sentit, empreses com els magatzems Guillem Santacreu, els han facilitat gomes perquè puguin seguir cosint i ajudant a qui més ho necessita.

 

A més a més, asseguren que si segueixen rebent material necessari per a elaborar les mascaretes, totes les dones amb màquina de cosir del barri continuaran amb la seva tasca. Sens dubte, una bonica i bona iniciativa que ens mostra la cara més amable d'una societat que lluita unida contra aquesta pandèmia.

 

Una veïna del Pont de Suert confecciona mascaretes de neoprè

Aquesta no és la primera iniciativa d'aquestes característiques que neix aquests dies a la demarcació, de fet, la Mireia Villa és una veïna del Pont de Suert que té un taller i botiga de roba i que, com molts altres negocis ha hagut de tancar pel coronavirus

 

Davant aquesta situació, Villa ha volgut aprofitar els seus coneixements de costura i la tela que té al taller per ajudar amb el que ella sap fer: cosir. Des del seu taller del Pont de Suert està cosint mascaretes de neoprè. Ja n'ha fet per als professionals del CAP, de la farmàcia o la residència d'avis. Les confecciona de manera totalment altruista i les regala a la gent que ho necessita per la seva professió i remarca que aquesta és la seva manera d'ajudar.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *