Sense Categoria

La Val d’Aran registra 3 nous casos positius de coronavirus

Avatar
  • març 20, 2020
  • 2 min read

La UAB engega projectes de recerca i cedeix laboratoris per frenar el coronavirus | Cedida

El Conselh Generau d'Aran ha confirmat tres nous casos de coronavirus. Aquests s'afegeixen al que ja es va detectar fa uns dies, ascendint, per tant, la xifra d'afectats a quatre persones.

 

D'aquests nous positius, un es troba ingressat a l'Espitau Val d'Aran i l'altre està en aïllament domiciliari. Tots dos es troben estables i sense símptomes greus. Així mateix, aquest dijous es va traslladar a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida un cas amb simptomatologia respiratòria que finalment ha resultat ser positiu. 

 

Mentrestant, a l'Hospital Comarcal del Pallars hi ha cinc casos; quatre són usuaris de la Residència d'Àger (Noguera) i l'altre un veí del Pallars Sobirà de 58 anys, segons han confirmat des de l'Ajuntament de Tremp.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Tercera mort a Lleida per coronavirus

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous al vespre que en les últimes hores ha mort una altra persona amb coronavirus SARS-CoV-2a la demarcació de Lleida. Aquesta és la tercera mort en només tres dies. Es tracta d’una persona de 50 anys amb discapacitat que es trobava al seu domicili. Salut també confirma 12 casos positius nous a la demarcació per coronavirus SARS-CoV-2.

 

Del total de casos positius detectats a la demarcació des de l’inici de la pandèmia, 13 són residents de la residència d’Àger, 4 dels quals es troben ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars, i 28 estan relacionats amb el brot de l’autocar de l’Imserso.

 

40 persones es troben ingressades

Actualment, 40 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 22 es troben ingressats a Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 16 dels quals estan estables a planta i 6 es troben a l’UCI; 10 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 9 de les quals estan estables a planta i 1 es troba a l’UCI; 3 persones estan ingressades en centres privats; 4 casos estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta; i 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya estable a planta.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *