Sense Categoria

Un treballador d’un supermercat de Lleida denuncia la indefensió que tenen davant el coronavirus

Avatar
  • març 17, 2020
  • 2 min read
Un treballador d’un supermercat de Lleida denuncia la indefensió que tenen davant el coronavirus

S'homenatja i s'agraeix molt la tasca que estan duent a terme els professionals sanitaris del país. Ara bé, també hi ha altres treballadors que han de patir l'augment d'hores i, a més a més, han d'enfrontar-se a la possibilitat diària de contraure el virus.

 

Es tracta dels treballadors de botigues d'alimentació, farmàcies i supermercats que, malgrat l'ordre de confinament, han de seguir treballant per a proveir dels serveis bàsics a la ciutadania. En aquest sentit, des de la plataforma Resisteix Lleida, han compartit la carta de denúncia d'un treballador del supermercat Plusfresc.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Un sou «de misèria», moltes hores i sense protecció

En el text es pot llegir que els treballadors d'aquesta cadena de supermercats lleidatana han vist augmentades les seves hores de feina, sempre, per un sou «de misèria». De fet, afirmen que: «Hem multiplicat la nostra feina, amb escassos mitjans, amb falta de personal i sense seguretat».

 

I és que fins aquest dilluns els empleats no han disposat de les mascaretes necessàries per a protegir-se d'una possible infecció, per tant, divendres i dissabte de la setmana passada van haver de treballar amb la màxima exposició davant els clients. De fet, aquests dies van ser dos de més afluència als supermercats de tot el país. 

 

A més a més, s'enfaden en explicar que des de la direcció de l'empresa han rebut una carta on agreixen l'esforç que estan fent els treballadors en aquests moments difícils. La missiva, signada pel director general els assegura que el que fa de l'empresa una extraordinària és el seu personal, tot i que ells consideren que no se'ls tracta com es mereixen.

 

La demanda d'un treballador indignat

Davant aquestes paraules, el treballador argumenta que: «Creixerem com a persona si d'una vegada per sempre els treballadors ens organitzem per a plantar cara davant els nostres atropellaments constants i per un sou digne». Així doncs, cal homenatjar també a tot aquest personal que treballa intensament cada dia, doblant els seus torns i posant en perill la seva salut.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *