Sense Categoria

Comencen a tancar alguns gimnasos de Lleida davant el coronavirus

Avatar
  • març 13, 2020
  • 3 min read

El gimnàs Ekke de Lleida també ha tancat les seves portes | LleidaDiari.cat

Les mesures de prevenció a causa del coronavirus han arribat també a Lleida. I més enllà de tancar tots els centres educatius, també han estat diverses les empreses privades que han decidit aturar les seves activitats normals per evitar l'exposició innecessària dels seus clients.

 

En aquest sentit, els gimnasos de la ciutat de Lleida han aplicat una sèrie de mesures contra el coronavirus que, en alguns casos, han portat a tancar durant dues setmanes les instal·lacions. Un exemple és el Sícoris Club ubicat al barri de la Bordeta, el qual va enviar aquest passat dijous a la tarda un comunicat a tots els seus socis informant que cessaven les activitats durant 15 dies. D'igual forma, posaven en pausa totes les activitats que es duen a terme en el conjunt de les seves instal·lacions, les quals, no tornaran a obrir fins al pròxim 30 de març.

Imatge del comunicat del Sícoris Club de Lleida

El Sícoris Club no obrirà les seves portes fins al 30 de març | LleidaDiari.cat

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Uns tanquen i els altres extremen les mesures higièniques

El mateix ha fet el conegut gimnàs Ekke de Lleida després de penjar a les seves portes d'accés uns cartells que indiquen que el tancament del recinte. Des d'Ekke consideren que tenen una responsabilitat social envers els seus clients i que, per aquest motiu, la millor mesura de prevenció és tancar les seves portes.

 

Per la seva banda, el centre BDiR de Lleida ha decidit seguir amb les seves activitats, però prenen la temperatura dels seus clients abans de cada classe. Altres espais com el Royal o Trèvol, de moment, han intensificat les mesures higièniques posant a disposició de tots els seus usuaris el gel desinfectant, però segueixen amb normalitat la seva rutina. Tanmateix, el centre Anytimefitness ha comunicat que suspèn les classes dirigides, perquè consideren que la salut dels seus clients és la seva prioridad. Sí que podran entrar a la sala, però amb un aforament controlar.

 

Finalment, el Club Tenis Lleida també ha emès un comunicat informant que tanca les seves instal·lacions fins al pròxim 30 de març. També farà el mateix el gimnàs Royal, el qual ha obert les portes aquest matí, però després de seguir les recomanacions, ha decidit cessar l'activitat durant dues setmanes.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *