Sense Categoria

Lleida registra la segona pitjor xifra de morts per coronavirus des de l’inici de la pandèmia

Avatar
  • abril 23, 2020
  • 2 min read

Una imatge de la zona que assenyala la zona Covid-19 en un hospital català. | cedida

La demarcació de Lleida ha registrat aquest dimecres la segona pitjor dada pel que fa a persones mortes per coronavirus en només 24 hores des que va iniciar-se aquesta pandèmia. En aquest sentit, el Departament de Salut informa a través d'un comunicat que un total de 12 persones van perdre la vida a causa de la Covid-19, tots ells a la Regió Sanitària de Lleida. Pel que fa al nombre de persones infectades en les darreres hores, aquest se situa en 45; 1 a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran i els 44 restants, a la RS de Lleida.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

En aquest sentit, segon l'últim comunicat de Salut el nombre de morts per coronavirus a la demarcació de Lleida se situa en 190 (160 a la RS Lleida i 30 a la RS Alt Pirineu i Aran). Unes elevades xifres, només superades per les dades registrades el passat 27 de març, dia en què van morir 14 persones.

 

Pel que fa a les altes mèdiques, la demarcació de Lleida ja en suma un total de 831 persones que han rebut l'alta hospitalària (162 a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, i les 669 restants, a la RS de Lleida).

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *