Salut confirma 4 nous morts per coronavirus a Lleida i 110 positius

Coronavirus

Coronavirus | xx

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores a les comarques de Lleida han mort quatre persones amb coronavirus SARS-CoV2, 3 d'elles a la regió sanitària de Lleida i 1 a la regió de l'Alt Pirineu i Aran.

 

Aquestes defuncions eleven la xifra de víctimes mortals a 40. Així mateix, també han informat de 110 casos positius nous que eleven el total d'infectats a 604. D'aquests nous casos, 94 s'han registrat a la regió sanitària de Lleida i 16 a la regió de l'Alt Pirineu i Aran. Així mateix, també augmenta fins a 19 el nombre de persones que en les darreres hores han estat donades d'alta, 14 a la regió de Lleida i 5 a la d'Alt Pirineu i Aran. Amb aquestes ja són 65 les altes hospitalàries a la demarcació.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

194 es troben en centres hospitalaris de la regió de Lleida

De les 235 persones que estan actualment ingressades amb coronavirus, 194 es troben en centres hospitalaris de la regió de Lleida. D'aquestes 122 estan a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 90 dels quals estables a planta i 32 es troben a l'UCI. 29 persones més es troben ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 21 de les quals estan estables a planta i 8 es troben a l'UCI. 43 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

 

D'altra banda, les 41 persones que estan ingressades amb coronavirus en centres hospitalaris de la regió sanitària Alt Urgell i Pirineu es troben estables a planta. D'aquestes, 13 persones estan ingressades a l'Espitau Val d'Aran; 15 a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp; 3 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell; i 10 a l'Hospital de Cerdanya.