Sense Categoria

Lleida registra en un dia 10 morts més per coronavirus

Avatar
  • abril 22, 2020
  • 2 min read

Metges de l'Hospital Clínic treballen durant la pandèmia de covid-19 el 20 d'abril del 2020. | Francisco Àvia / Hospital Clínic

La demarcació de Lleida va registrar aquest dimarts un total de 10 noves morts per coronavirus, segons va emetre en un comunicat el Departament de Salut de Catalunya.

 

Aquesta xifra es posiciona com una de les més elevades d'ençà que va començar la crisi sanitària per la Covid-19, i recorda el pic de les 14 morts en un dia que es va patir el passat 27 de març. En total, entre la plana de Lleida i l'Alt Pirineu i Aran, ja són 178 les persones que han perdut la vida per la malaltia. Tal com es desprèn de la informació emesa pel Departament, la majoria de morts s'han donat en centres hospitalaris, concretament, 152 de les 178.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

22 morts en residències de la tercera edat

La resta, especifiquen, s'han registrat 22 en residències de la tercera edat, 4 en centre sociosanitaris, 4 en pisos particulars i 2 encara sense classificar. Amb relació al nombre de nous casos positius, en la jornada d'ahir es van confirmar 31 més, sumant ja un total de 1.862 en tota la demarcació (1.560 a Lleida i 302 al Pirineu).

 

A més a més, la informació del Departament també contempla alguns casos sospitosos de patir la malaltia, tot i que estan encara sense confirmar. En aquest sentit, hi ha 221 nous casos sospitosos, xifra que eleva fins al 3.878 les persones sospitoses de tenir coronavirus a Lleida. Per tant, entre positius confirmats i sospitosos, la suma total ascendeix fins al 5.740. D'altra banda, i com a bona notícia, les altes hospitalàries de persones que han aconseguit superar la malaltia a la demarcació és de 784, 44 més que el passat dilluns.

 

 

 

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *