Sense Categoria

El PP de Lleida exigeix la gratuïtat del pàrquing de l’Arnau de Vilanova

Avatar
  • març 27, 2020
  • 2 min read

El PP demana que el pàrquing de l'hospital sigui gratuït | LleidaDiari.cat

El PP de Lleida ha exigit a la Paeria que, en col·laboració amb la Generalitat, negociïn la gratuïtat del pàrquing de l'Arnau de Vilanova amb l'empresa gestora de l'hospital universitari davant la declaració de l'estat d'alarma per l'emergència sanitària generada pel coronavirus.

 

El portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Lleida, Xavier Palau, considera que «l'aparcament hauria de ser gratuït tant per a pacients com per tot el personal sanitari» i ha lamentat que «el Govern es beneficiï d'aquesta crisi sanitària per recaptar fons». «La Paeria o la Generalitat haurien d'assumir el cost de tot el personal sanitari que necessita estacionar a l'hospital o de les persones que hi accedeixen per motius de salut», ha exposat Palau.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una mesura viable, necessària i urgent

Segons el PP de Lleida, «és una mesura viable, necessària, urgent» i «pensada únicament per a les persones que requereixen aquest servei». En aquest sentit, Xavier Palau ha dit que «si no es prenen mesures», el grup popular entendrà que «l'Ajuntament de Lleida no té cap mena de lideratge per gestionar aquesta situació que estem vivint ara mateix ni influència en el Govern de la Generalitat».

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *