Sense Categoria

7 morts i 72 nous positius per coronavirus a la demarcació de Lleida

Avatar
  • abril 1, 2020
  • 2 min read

Trasllat dels pacients de l'hospital. | Catalunya Diari

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres al vespre que en les últimes hores han mort 7 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no hi ha hagut cap víctima a la RS Alt Pirineu i Aran. També confirma 65 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 7 casos positius nous.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
 
Actualment, 238 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 151 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 109 dels quals estan estables a planta i 42 es troben a l'UCI; 39 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 30 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l'UCI; i 48 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. La bona notícia és que en les últimes hores han estat donades d'alta 11 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 82.
 
 
Paral·lelament, 43 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 12 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 18 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 4 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta i 9 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 5 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 42.
 
 
El Departament de Salut expressa el seu condol i s'uneix al dolor de la família, amics i amigues i companys i companyes del professional sanitari, metge de família de l'ABS de Balaguer, víctima de la Covid-19. El Departament reconeix i agraeix la seva feina i dedicació per la millora de la salut de la comunitat, així com la de tots els professionals sanitaris davant la magnífica tasca que estan realitzant per fer front a aquesta pandèmia.
Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *