El Pirineu no registra cap mort per la Covid-19 en les darreres hores i Lleida només una

Professionals sanitaris es protegeixen abans d'estar en contacte amb malalts de coronavirus a l'Hospital Clìnic

El Pirineu no ha registrat cap mort en les darreres hores | acn

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores ha mort una persona amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària de Lleida, mentre no s'ha comptabilitzat cap decés a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran.

 

També s'han confirmat un total de 26 nous casos positius, dels quals 22 a Ponent i 4 al Pirineu. D'aquesta manera, la xifra de víctimes mortals registrades des de l'inici de la pandèmia és de 80 i el nombre total d'afectats ha arribat a 1.063 al conjunt de la demarcació lleidatana. D'altra banda, hi ha 272 persones ingressades en centres hospitalaris de la demarcació, mentre en les últimes hores 8 persones han rebut l'alta hospitalària i les altes acumulades ja són 221; 163 a Ponent i 58 al Pirineu.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

137 es troben a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova

De les 226 persones amb coronavirus ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida, 137 es troben a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova; 97 estan estables a planta i 40 a l'UCI. 43 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 33 de les quals estables a planta i 10 es troben a l'UCI. 46 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

 

Dels 46 ingressats a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, 10 es troben a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 17 a l'Hospital del Pallars, a Tremp, totes a planta; 8 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, estables a planta; i 11 a l'Hospital de Cerdanya, estables a planta.