El pavelló Onze de Setembre de Lleida acollirà llits per utilitzar-los en cas de necessitat

Imatge d'un dels llits que acollirà el pavelló Onze de Setembre de Lleida

Salut traslladarà 45 llits fins al pavelló esportiu | LleidaDiari.cat

En preparació dels diferents escenaris que es puguin donar arran de la pandèmia del coronavirus i per si el número d'hospitalitzats fos major a les capacitats actuals, el Departament de Salut a Lleida trasllada avui 45 llits articulats al Pavelló Onze de Setembre de Lleida provinents de la donació de l'Hospital Comarcal del Pallars, que acaba de rebre'n uns de nous.

 

D'aquesta manera, es treballa per estar preparats per a la possible necessitat de posar en marxa un Pavelló Salut a Lleida. Els següents passos per habilitar el pavelló s'aniran donant en funció de les necessitats.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

En aquests moments hi ha una situació de control

«Tot i que en aquests moments estem en una situació de control, gràcies a l'exemplar comportament de la gent quedant-se a casa i a la gran feina que estan fent els professionals de la salut atenent a les persones als diferents dispositius assistencials d'atenció primària, hospitalària i sociosanitària, no podem relaxar-nos i hem d'estar preparats par a possibles necessitats», explica la gerent dels Serveis Territorials del Departament de Salut a Lleida i Alt Pirineu i Aran, Divina Farreny.

 

Durant el matí, dos camions plataforma, cedits per l'empresa Alquivisa, amb conductors de la Generalitat i dos tràilers amb xofer, cedits per l'empresa Ramon Tomas, realitzen el transport dels 45 llits des de Tremp fins a Lleida. Per a les tasques de descàrrega del material al Pavelló Onze de Setembre es comptarà amb l'ajuda del Cos de Bombers de Lleida.