Lleida registra 4 noves morts per coronavirus i passa ja dels 2.000 afectats

Un professional sanitari protegit a punt d'entrar en contacte amb un malalt de coronavirus a l'Hospital Clínic.

Un professional sanitari protegit a punt d'entrar en contacte amb un malalt de coronavirus a l'Hospital Clínic. | francisco avia

La demarcació de Lleida va registrar durant aquest dissabte un total de quatre noves morts per coronavirus, segons va informar el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

En aquest sentit, expliquen que totes les morts, les mateixes que el dia anterior, corresponen a persones residents a la plana de Lleida i que, per tant, l'Alt Pirineu i Aran va registrar una altra nova jornada sense defuncions.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

199 morts a tota la demarcació

Amb aquestes noves dades s'arriben ja als 199 morts per la Covid-19 al conjunt de la demarcació de Lleida d'ençà que es va iniciar la crisi sanitària fa ja més d'un mes. Paral·lelament, Salut també va confirmar 13 nous casos positius, dada que és molt inferior a la del dia anterior quan es van diagnosticar fins a 49 persones. Així doncs, al conjunt de tot el territori lleidatà en l'actualitat hi ha 2.002 afectats i, si s'hi sumen els possibles nous afectats que mostren símptomes però que encara no han estat diagnosticats, la xifra s'eleva fins als 4.724.