Sense Categoria

Dades 8 d’abril: Dos morts i 31 nous positius per coronavirus a Lleida en les últimes 24 hores

Avatar
  • abril 8, 2020
  • 2 min read

Un professional sanitari es protegeix abans d'estar en contacte amb malalts. | LleidaDiari.cat

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres que en les últimes hores han mort 2 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no s’ha registrat cap defunció a la RS Alt Pirineu i Aran arran del coronavirus SARS-CoV-2 (dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris). Salut també ha confirmat 27 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 4 casos positius nous.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
 
Actualment, 201 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 126 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 87 dels quals estan estables a planta i 39 es troben a l’UCI; 36 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 29 de les quals estan estables a planta i 7 es troben a l’UCI; i 39 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 27 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 209.
 
 
Actualment, 44 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 8 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 10 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 9 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores no s’ha registrat cap alta als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 64.
 
 
 
El Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.
 
 
Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *