Sense Categoria

Dades 7 d’abril: 4 morts i 25 nous positius per coronavirus a Lleida

Avatar
  • abril 7, 2020
  • 2 min read

Imatge d'arxiu del trasllat dels pacients de l'hospital Severo Ochoa de Madrid. | Catalunya Diari

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts, dia 7 d'abril, que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i cap persona a la RS Alt Pirineu i Aran també amb coronavirus SARS-CoV-2 (dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris). Així mateix, Salut també ha confirmat 21 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 4 casos positius nous.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 
 
Actualment, 222 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 134 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 94 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l'UCI; 44 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 35 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l'UCI; i 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 16 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 182.
 
 
Paral·lelament, a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran es troben ingressades 46 persones en centres hospitalaris amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 10 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 9 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 10 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 3 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 64.
 
 
El Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.
 
Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *