Dos morts i 35 nous positius per coronavirus a la demarcació de Lleida en les últimes 24 hores

Grups de major risc coronavirus

Coronavirus i grups de major risc | Arxiu
 
El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns a la tarda que en les últimes hores han mort dos persones a la demarcació per coronavirus; una a la Regió Sanitària (RS) de Lleida i l'altra a la RS Alt Pirineu i Aran. Les dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris. Així mateix, també s'han confirmat un total de 35 nous positius; 32 a la RS de Lleida, i 3 més a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Actualment, 227 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 138 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 98 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l'UCI; 43 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 33 de les quals estan estables a planta i 10 es troben a l'UCI; i 46 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 3 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 166.

 

Paral·lelament, actualment, 50 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 11 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 9 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 13 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 3 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 61.

 

El Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.