Dades 16 d’abril: 2 morts i 34 nous positius per coronavirus a Lleida

Imagen de un hospital de campaña para atender pacientes con coronavirus

Imatge d'un hospital de campanya per atendre afectats per coronavirus. | EFE

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous que en les últimes hores han mort 2 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no hi ha hagut cap defunció a la RS Alt Pirineu i Aran. Unes dades de defuncions que corresponen a les registrades en els centres hospitalaris. Salut també ha informat que en les últimes hores s'han registrat 30 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut ha confirmat 4 casos nous.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Actualment, 164 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 92 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 62 dels quals estan estables a planta i 30 es troben a l'UCI; 49 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 44 de les quals estan estables a planta i 5 es troben a l'UCI; i 23 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 17 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 365.
 
 
Pel que fa a les persones que es troben ingressades en centres hospitalaria de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran amb coronavirus SARS-CoV-2, el Departament de Salut ha informat que són un total de 24 persones. D'aquests casos: 2 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 16 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 2 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 4 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores, s'han registrat 8 altes als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 95.