Continua creixent la xifra de morts i infectats per coronavirus a la demarcació de Lleida

Una sanitària de l'Hospital Quirónsalud durant el minut de silenci per la mort per coronavirus d'una doctora

Una sanitària de l'Hospital Quirónsalud durant el minut de silenci per la mort per coronavirus d'una doctora. | Catalunya Diari

Les xifres de morts per coronavirus segueixen creixent. El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns a la tarda que en les últimes hores han mort 6 persones més; 5 a la Regió Sanitària de Lleida i una més a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran. Salut també ha confirmat 56 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2; i 16 a la RS Alt Pirineu i Aran.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Actualment, 216 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 134 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 96 dels quals estan estables a planta i 38 es troben a l’UCI; 35 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 26 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI; i 47 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. La bona notícia és que en les últimes hores han estat donades d’alta 12 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 59.
 
 
Als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran es troben ingressades 46 persones amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 12 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 12 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 32.