Sense Categoria

Continua creixent la xifra de morts i infectats per coronavirus a la demarcació de Lleida

Avatar
  • març 30, 2020
  • 2 min read

Una sanitària de l'Hospital Quirónsalud durant el minut de silenci per la mort per coronavirus d'una doctora. | Catalunya Diari

Les xifres de morts per coronavirus segueixen creixent. El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns a la tarda que en les últimes hores han mort 6 persones més; 5 a la Regió Sanitària de Lleida i una més a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran. Salut també ha confirmat 56 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2; i 16 a la RS Alt Pirineu i Aran.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Actualment, 216 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 134 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 96 dels quals estan estables a planta i 38 es troben a l’UCI; 35 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 26 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI; i 47 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. La bona notícia és que en les últimes hores han estat donades d’alta 12 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 59.
 
 
Als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran es troben ingressades 46 persones amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 12 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 12 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 32.
Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *