L’alcalde de Lleida porta medicaments a una parella d’ancians

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, recollint com a voluntari de la Xarxa de Solidaritat de Lleida uns medicaments

La iniciativa ja compta amb 250 voluntaris i unes 70 persones que s'han inscrit per poder rebre ajuda | LleidaDiari.cat

La Xarxa de Solidaritat de Lleida per unificar i coordinar les accions de voluntariat i de suport comunitari a la ciutat davant l'emergència del coronavirus ja suma 250 voluntaris i unes 70 persones inscrites per poder rebre ajuda.

 

Les accions se centren bàsicament a donar suport o rebre'l, a l'hora de fer la compra a la botiga o supermercat; comprar medicaments; suport tecnològic o de comunicació; suport psicològic i acompanyament telefònic, o passejar animals domèstics de gent gran. Un d'aquests voluntaris és l'alcalde Miquel Pueyo, que aquest dijous ha portat a una parella d'ancians uns medicaments que prèviament ha recollit a la farmàcia de l'Hospital Arnau de Vilanova, tal com el mateix Pueyo ha compartit a les xarxes socials.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Unificar i coordinar el voluntariat a la ciutat

La Xarxa de Solidaritat de Lleida per unificar i coordinar el voluntariat a la ciutat, promoguda per la Paeria, es va posar en marxa fa uns dies marxa per organitzar les accions de voluntariat i de suport comunitari que havien sorgit en diferents barris davant la situació d'emergència sanitària provocada pel coronavirus.

 

En aquest sentit, la proposta es desenvolupa a través del web https://paeria.cat/cat/ajuntament/xarxasolidaritatlleida on es poden omplir els formularis tant per prestar ajuda com per sol·licitar-la. També s'ha habilitat un correu electrònic (ajuda@paeria.cat) i el telèfon 683 64 40 39 per a aquelles persones que no tinguin internet.

 

Un treball transversal, amb la implicació de diverses regidories

La Xarxa de Solidaritat Lleida s'està desenvolupament amb un treball transversal, amb la implicació de diverses regidories (Salut, Joventut, Serveis Socials i Participació) així com d'entitats ciutadanes. D'aquesta manera, se centralitzen les ofertes i les demandes i s'intenta donar resposta de la manera més acurada possible. Així mateix, la Paeria insisteix en fer una crida a les persones i les entitats per sumar esforços i canalitzar el dispositiu de voluntariat a través de la Xarxa de Solidaritat Lleida.