Sense Categoria

Medilast dona a Lleida i Alpicat material per a la fabricació domèstica de mascaretes

Avatar
  • març 23, 2020
  • 3 min read

L'empresa està preparant més teixit per lliurar-lo | LleidaDiari.cat

L'empresa Medilast, dedicada a la fabricació de peces de compressió terapèutica amb fàbrica a Alpicat (Segrià) ha lliurat aquest dilluns als ajuntaments d'Alpicat i Lleida material que permetrà a cada municipi fabricar unes 180 mascaretes al dia.

 

La firma ha decidit aportar així el seu gra de sorra davant la falta de material de protecció necessari per combatre el coronavirus. Es tracta del teixit NEOTUB, un material 100% de cotó que s'utilitza per aplicar sota de les escaioles, disposa de les característiques òptimes per a la confecció de mascaretes. A la vegada, Medilast estudia la possibilitat d'utilitzar la seva estructura tècnica, material i personal per a la confecció de mascaretes i fer un donatiu a les entitats que ho necessitin.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una marca líder del mercat en l'àmbit estatal dins del sector farmacèutic i ortopèdic

Medilast és una marca líder del mercat en l'àmbit estatal dins del sector farmacèutic i ortopèdic. Experta en patologies venoses i en la fabricació de productes de compressió decreixent mèdica, ha centrat la seva activitat empresarial durant els últims 50 anys a fabricar compressió preventiva, normal i compressió forta a més d'una àmplia gamma de productes d'ortopèdia i traumatologia.

 

L'empresa treballa sota estrictes normes, processos i protocols de qualitat per a oferir als seus clients un producte amb les màximes prestacions. Actualment, Medilast es troba en cinquè lloc del rànquing d'empreses en l'àmbit mundial dins del sector de la fabricació de productes de compressió.

 

Tàrrega impulsa una campanya ciutadana per fabricar mascaretes des de casa

L'empresa d'inserció Cartaes, l'entitat d'iniciativa social Alba i l'espai cooperatiu La Soll, tots ells situades a Tàrrega, han creat una iniciativa solidària per fabricar mascaretes casolanes arran de la crisi de proveïment derivada del coronavirus.

 

L'objectiu és formar un grup de ciutadans que disposin de màquina de cosir i que, a través d'un videotutorial, aprenguin com es pot fer una màscara de protecció des de casa i a baix cost. Tant el material del teixit com les gomes de plàstic les aportaran les entitats i, a més, també es garantirà el correcte procediment d'higiene perquè estiguin desinfectades i preparades per al seu ús.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *