Lleida iguala en les últimes hores el pitjor registre de morts per coronavirus

c

Un professional sanitari protegint-se a punt d'entrar en contacte amb un malalt de coronavirus. | Francisco Avia

La demarcació de Lleida ha tancat la setmana igualant la pitjor dada pel que fa a víctimes mortals per coronavirus. Així ho ha confirmat aquest diumenge a última hora de la nit el Departament de Salut, qui a través d'un comunicat informe que un total de 14 persones han mort en les últimes hores per la Covid-19 a la demarcació, tots a la Regió Sanitària de Lleida. Unes dades que s'igualen a les del passat 27 de març, la jornada en la qual s'havien registrat més morts a la demarcació des que va inicar-se aquesta pandèmia.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Pel que fa al nombre de nous positius, la demarcació de Lleida n'ha sumat 22 en les últimes hores; un a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, i 21 més a la RS de Lleida. Els infectats per coronavirus se situen a la zona del Pirineu en 334 i a la RS de Lleida en 1690.

 

La bona notícia és que els centres hospitalaris han donat un total de 26 altes. D'aquestes, una s'ha registrat a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran i les 21 restants, a la Regió Sanitària de Lleida.