Sense Categoria

L’Hotel Salut Nastasi de Lleida dona la primera alta per coronavirus

Avatar
  • abril 9, 2020
  • 2 min read
L’Hotel Salut Nastasi de Lleida dona la primera alta per coronavirus

Sí, les bones notícies comencen a arribar. Com a un comptagotes d'esperança, a poc a poc comencen a arribar les primeres imatges de les persones que han estat ingressades per coronavirus i que, després de diverses setmanes, aconsegueixen rebre l'alta mèdica.

 

En aquest sentit, cal destacar la primera alta de l'Hospital Salut Nastasi Lleida, centre ubicat al popular hotel lleidatà que va decidir cedir part de les seves habitacions al Departament de Salut. Tal com es poden veure a les imatges publicades a les xarxes socials, l'Elena és la primera pacient que rep l'alta després d'estar ingressada per la Covid-19 i, una vegada més, les imatges parlen per si soles.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una sortida a ritme de 'Resistiré'

L'Elena amaga un gran somriure i emoció darrere la seva mascareta, igual que el del personal que l'acompanya fins a la sortida a ritme de la cançó 'Resistiré', tot un himne en aquest confinament. Finalment, es pot veure com la pacient rep una forta abraçada d'una dona que, s'entén, és una familiar. Per molts anys Elena i molta salut!

 

L'Hotel Nastasi de Lleida rep els primers pacients de l'Hospital Arnau de Vilanova

El Departament de Salut va començar a traslladar el passat dijous a l'Hotel del Nastasi de Lleida pacients amb coronavirus que es trobaven ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova. És el primer hotel de Lleida que acull malalts de covid-19 ingressats. El primer va arribar a les 15.20 hores i es van traslladar fins al vespre un total de cinc malalts, ja que necessitaven aproximadament una hora per traslladar cada pacient. Tot i això, la xifra podria augmentar en els pròxims dies en funció de les necessitats de l'hospital. Salut està estudiant la possibilitat de poder utilitzar també altres hotels o instal·lacions a la ciutat de Lleida com ara pavellons esportius perquè puguin acollir pacients d'hospitals de la Regió Sanitària de Lleida.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *