L’Hospital Santa Maria de Lleida anima a enviar als pacients ‘cartes que curen’

Les persones que han d'estar ingressades a causa de la Covid-19 no només han de lluitar contra la malaltia, sinó que a més a més, han de fer-ho contra la tristesa que provoca estar allunyats de les seves famílies.

 

Per això, des de l'Hospital Universitari Santa Maria de Lleida han endegat un nou projecte que té com a objectiu intentar escurçar el màxim possible la distància entre malalts i família. Es tracta de la iniciativa '#cartesquecuren' i està pensada perquè tots aquells que ho desitgin puguin fer arribar cartes, dibuixos o missatges de suport als pacients i professionals del centre hospitalari.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

El poder de curar amb els sentiments

Tal com expliquen a través de les xarxes socials: «Les vostres cartes també curen i són més necessàries que mai!!». Així que si vols sumar-te a aquesta bonica iniciativa, no ho dubtis i accedeix a l'enllaç http://bit.ly/2ReQeeG, des d'on podràs formalitzar el teu enviament. T'animes a curar amb sentiments?

 

Preciós detall de la filla d'una doctora de l'UCI de l'Arnau amb els sanitaris

Les mostres de suport als professionals sanitaris de Lleida no deixen d'arribar. I és que, tot i que ja portem gairebé un mes de confinament i d'una greu crisi provocada per la Covid-19, els ànims no poden defallir i encara s'ha de caminar plegats per a superar aquesta situació.

 

 

En aquest sentit, la Sofia Brugger, d'onze anys i filla d'una doctora de l'UCI de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, ha fet arribar un dibuix que carrega d'energia a tots aquells els quals treballen sense descans. Tal com han publicat a les xarxes socials del centre hospitalari, el dibuix porta per nom 'No tinguis por, mira'm als ulls!!', i es pot veure la cara d'un sanitari amb tot el material de protecció.