Sense Categoria

La Federació de Caça de Lleida recapta fons per a l’IRBLleida

Avatar
  • abril 7, 2020
  • 2 min read
La Federació de Caça de Lleida recapta fons per a l’IRBLleida

La Federació de Caça de Lleida ha impulsat una campanya per a captar fons per la recerca contra el coronavirus a l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida). La Federació Territorial demana mitjançant un vídeo una aportació directa al compte corrent ES03 2100 0012 2402 0078 5837.

 

«Des de la Federació Territorial de Caça de Lleida fem una crida a tots els caçadors i ocellaires per col·laborar en la investigació de la Covid-19», explica el vocal de la Federació, Juan Osuna Fernández, en el vídeo.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Altres propostes solidàries com la ConFinaRun

Aquesta iniciativa se suma a altres propostes solidàries com la ConFinaRun, una prova atlètica virtual que es va disputar el diumenge amb la participació de 2.280, i la pàgina web https://www.contraelcoronavirus.org/irblleida, on es poden fer donacions econòmiques per complementar algun dels projectes de recerca que els investigadors i investigadores de l'IRBLleida han presentat a la convocatòria de finançament de projectes de recerca sobre el SARS-COV2 i la malaltia COVID-19 de l'Institut de Salut Carlos III. La campanya de recaptació de fons seguirà activa fins al 15 de juny, quan s'informarà de la recaptació obtinguda.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *