Sense Categoria

La Fecoll obre un compte per a rebre donatius i ajudar al personal sanitari de Lleida

Avatar
  • març 23, 2020
  • 3 min read

Imatge de Lo Caragolasso 2017 | LleidaDiari.cat

Afrontem uns dies molt complicats i convulsos com la situació varia a cada instant i ens hem de preparar per al més dur que segons sembla encara estar per venir. En aquest sentit, des de la Fecoll expliquen que tenen coneguts, collistes, familiars o amics afectats, confinats o ingressats i malauradament, també tenen morts a qui recordar.

 

Per aquest motiu, des de la família de l'Aplec del Caragol, es volen sumar a les campanyes que s'estan realitzant en altres àmbits i creuen que és moment de mostrar de nou la seva solidaritat i posar el seu granet de sorra per sortir d'aquesta emergència sanitària en què estem immersos. El Departament de Salut, amb qui han parlat en els darrers dies, els hi demana ajuda per afrontar el col·lapse que els hi ve a sobre imminentment. Necessiten material de protecció individual (EPI) i respiradors i altres elements per poder ajudar tota la gent infectada pel coronavirus que arriben als hospitals.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Proposen recollir donatius de les colles

Des de la FECOLL, coordinats amb ells, proposen recollir donatius de les colles, collistes a títol individual o qui ho desitgi al compte que detallem a continuació: ES07 2100 0004 4602 0118 1332. Teniu temps fins al dijous vinent, dia 26 per fer les vostres aportacions ficant a l'assumpte de la transferència o l'ingrés: 'Salut x Lleida'.

 

Necessiten recollir diners ràpidament per poder donar-los al Departament de Salut i que es transformin en el que realment es necessita que és material mèdic a temps de salvar i protegir vides i persones. Més endavant ja veuran si engeguem altres iniciatives però aquesta és d'urgència i divendres 27 hauríen d'enviar tot el que hagint recollit.

 

Diners efectius per ajudar a curar persones i a protegir als sanitaris

Amb totes les aportacions rebudes, més l'aportació que faran com a institució la Fecoll, ho faran arribar al Departament de Salut per que siguin diners efectius i acabin ajudant a curar persones i a protegir als nostres sanitaris i a tot el personal exposat a possibles contagis. Esperen revertir la situació i tornar a tenir ganes de gresca i passar-ho bé amb els nostres, però primer cal ser responsables, quedar-nos a casa cuidant dels avis, nens i familiars, fer cas a tots els advertiments i consells de les autoritats i entre tots sortir-ne com més aviat millor i amb el menor nombre de víctimes.

 

«Està a les nostres mans mirar de millorar la situació. Apel·lem a l'esperit de l'Aplec per un cop més estar a prop dels nostres i demostrar que som una societat implicada, preocupada pels altres i agraïda amb la tasca que s'està duent a terme per part de molts col·lectius que suposen la primera línia d'actuació envers aquesta malaltia que ens afecta a tots», conclouen.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *