Les escoles bressol de Lleida donen 4.200 guants a l’Arnau de Vilanova

Un científic amb un test de coronavirus

Les escoles bressol han donat guants als sanitaris | EspañaDiario

Les escoles bressol de Lleida s'han unit i han decidit donar un total de 4.200 guants a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida davant la crisi del coronavirus.

 

Tal com han anunciat a través d'un comunicat a les famílies, durant aquests dies tan difícils «estem procurant col·laborar amb aquelles persones que els toca treballar per a nosaltres, és per això que donada la manca de recursos de material de protecció del nostre personal sanitari i la impossibilitat que arribin a temps les comandes que realitzen, des de la regidoria d'Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes us volem comunicar que hem donat els guants que teníem a les Escoles Bressol Municipals de Lleida».

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Accions generoses i solidàries

Consideren que ara, més que mai, calen accions generoses i solidàries, així que entre totes les Escoles Bressol municipals han pogut recollir 4.200 guants que han entregat a l'hospital de referència de la capital del Segrià. «Som conscients que això només és un petit gra de sorra en aquests moments en què cal valorar tant els detalls, però aquests petits gestos ens ajuden a ser més grans», conclouen.