Enxampen el propietari d’un bar de Lleida venent cafès malgrat l’estat d’alarma

La Urbana va denunciar també als clients | Unsplash

La Guàrdia Urbana de Lleida va aixecar aquest passat dimarts dia 24 un total de 41 actes per infracció per incomplir les mesures cautelars amb relació al decret de l'estat d'alarma i estar sense causa justificada al carrer.

 

A més a més, es dona la circumstància que una d'aquestes actes es va fer a la persona responsable d'un establiment situat a l'avinguda de Blondel. En aquest sentit, expliquen que una patrulla va comprovar que sortien clients del local amb cafès per emportar i tres clients es quedaven al carrer consumint-los.

 

Els agents van denunciar la persona responsable del local per realitzar aquesta activitat de bar i incomplir les mesures cautelars amb relació al decret de l'estat d'alarma. També van denunciar per aquest motiu les tres persones que es trobaven a l'exterior d'aquest local.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Cada dia hi ha actes per no complir amb el confinament a Lleida

Paral·lelament, la Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar aquest dilluns 33 persones per saltar-se el confinament, una d'elles reincident. Es tracta d'un veí de Lleida de 61 anys que està acusat de desobediència greu. Els agents el van aturar a dos quarts de dues del migdia de dilluns al carrer Salmeron de la ciutat incomplint un cop més d'ordre de quedar-se a casa. L'home ja havia estat avisat i denunciat en diverses ocasions per incomplir les mesures cautelars en relació al decret de l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus.