Sense Categoria

L’empresa VINNO Spain dona sis ecògrafs a l’Atenció Primària de Lleida

Avatar
  • abril 14, 2020
  • 2 min read

Es repartiran entre els CAP Onze de Setembre i Bordeta-Magraners, de Lleida, i els de Balaguer, Mollerussa i Cervera | LleidaDiari.cat

L'empresa catalana VINNO Spain ha donat sis ecògrafs a l'Atenció Primària de Lleida per tal que un equip de metges de família especialitzats en aquesta pràctica puguin realitzar ecografies pulmonars per tal de millorar l'atenció dels pacients amb infecció pulmonar per la covid-19.

 

L'acte d'entrega es va dur a terme dijous passat al CAP Onze de Setembre de Lleida i hi van participar els doctors Ramon Mur, Jose María Palacín, Montse Ribes i Marta Ortega. Els sis ecògrafs es repartiran entre els CAP Onze de Setembre, Bordeta-Magraners, Balaguer, Mollerussa i Cervera per tal d'arribar al màxim de població possible. Des de la Direcció d'Atenció Primària de Lleida han expressat l'agraïment a VINNO Spain per la donació efectuada.

 

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Els germans Márquez donen material a l'Arnau de Vilanova de Lleida

Els esportistes lleidatans Marc i Àlex Márquez han fet una donació a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida d'equips per al control de pacients semicrítics afectats pel CoVid-19.

 

La donació consisteix en aparells de radiologia digital portàtil i analitzadors de gasos. Aquests equips permetran dur a terme el seguiment a peu de llit de pacients amb afectació pulmonar greu. Els germans de Cervera se sumen així a altres empreses i particulars que aquests dies s'han mostrat solidaris amb l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, sigui en aportacions econòmiques o en lliurament de material protector, en aquesta lluita a contrarellotge contra el coronavirus.

 

Un sincer agraïment

Des de la Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris han volgut agrair aquestes mostres de solidaritat que ajuden els professionals a seguir desenvolupant la seva tasca en les millors condicions possibles en aquests moments tan difícils que està vivint la societat.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *