Sense Categoria

Dades 10 d’abril: 2 morts i 32 nous infectats per coronavirus

Avatar
  • abril 10, 2020
  • 2 min read

Imatge d'arxiu d'un test de coronavirus.  | Pixabay

El Departament de Salut ha confirmat aquest divendres al vespre que en les últimes hores han mort 2 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no s'ha registrat cap defunció a la RS Alt Pirineu i Aran també arran del coronavirus SARS-CoV-2 (dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris). Així mateix, Salut també ha confirmat 31 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 1 cas positiu nou.

 

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

 

Actualment, 166 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 102 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 64 dels quals estan estables a planta i 38 es troben a l'UCI; 27 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 21 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l'UCI; i 37 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 29 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 267.

 

Paral·lelament, a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran es troben ingressades 37 persones amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 7 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 8 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 5 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 7 persones que es trobaven ingressades als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 76.

 

El Departament de Salut informa que continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció de la malaltia.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *