Dos morts i 19 nous infectats per coronavirus a la demarcació de Lleida

Coronavirus

Coronavirus.   | Cedida.

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous al vespre que en les últimes hores ha mort una persona amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) de Lleida i una persona a la RS Alt Pirineu i Aran també amb coronavirus SARS-CoV-2. Així mateix, també ha confirmat 19 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 14 casos positius nous.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Actualment, 164 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 111 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 80 dels quals estan estables a planta i 31 es troben a l'UCI; 29 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 23 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l'UCI; i 24 persones estan ingressades en centres privats. La bona notícia és que en les últimes hores ha estat donada d'alta una persona que estava ingressada en un centre hospitalari privat. Les altes acumulades a la RS Lleida fins aquest dijous són 17. 

 

Paral·lelament, 42 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 19 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 15 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 4 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta i 4 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores ha estat donada d'alta una persona que es trobava ingressada a l'Espitau Val d'Aran. Les altes acumulades a la RS Alt Pirineu i Aran fins aquest dijous són 9.