Sense Categoria

Disminueixen les xifres de morts i infectats per coronavirus a la demarcació de Lleida

Avatar
  • abril 14, 2020
  • 2 min read

Imatge d'arxiu d'un voluntari distribuint mascaretes. | ACN

Les xifres d'afectats i morts per coronavirus que el Departament de Salut ha informat aquest dimarts donen peu a l'esperança. En les últimes hores ha mort 1 persona amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no hi ha hagut cap defunció a la RS Alt Pirineu i Aran (dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris). Pel que fa a les xifres de persones infectades, Salut confirma 17 casos positius nous a la Regió Sanitària de Lleida, i 4 casos nous més a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Actualment, 160 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 94 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 60 dels quals estan estables a planta i 34 es troben a l’UCI; 35 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 28 de les quals estan estables a planta i 7 es troben a l’UCI; i 31 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. Així mateix, en les últimes hores han estat donades d’alta 2 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 321.

 

Pel que fa a les xifres de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, un total de 34 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la zona. D’aquests casos: 5 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 6 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 6 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. Pel que fa a persones donades d'alta, en les últimes hores, no s’ha registrat cap alta als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 84.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *