Sense Categoria

La Diputació evita que els treballadors utilitzin l’empremta davant el risc del coronavirus

Avatar
  • març 11, 2020
  • 2 min read

Els treballadors tindran dispensador de gel per a mantenir la higiene de les mans | Cedida

La Diputació de Lleida ha posat a disposició dels treballadors la possibilitat que, de forma voluntària, es puguin fer els fitxatges a través de l'ordinador per evitar l'empremta digital.

 

Tot i això, tots els centres de treballs de la institució gaudiran de dispensadors amb gel desinfectant, per aquells treballadors que segueixin utilitzant el marcatge per empremta. El departament de Recursos Humans de la Diputació de Lleida ha enviat aquest dimecres als treballadors de la institució, informació de les recomanacions preventives per fer front al Coronavirus SARS-CoV-2.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

S'ha decidit ajornar els cursos, jornades i congressos

En la circular es fa referència al fet que, d'acord amb la informació difosa pel Departament de Salut de la Generalitat, es fa arribar a tots els treballadors el document 'Informació per a personal d'atenció al públic a l'àmbit no sanitari'. Al mateix temps, s'anuncia que, com a mesura de prudència s'ha decidit ajornar els cursos, jornades i congressos, siguin interns o externs que s'imparteixin de forma presencial, a l'hora que es recomana als treballadors la no assistència.

 

Creix el nombre de casos positius de coronavirus a Lleida

Ja són tres les persones que han donat positiu en coronavirus a la demarcació de Lleida, segons ha informat aquest dimarts a la tarda el Departament de Salut. Es tracta de dues dones de 77 i 84 anys que estan ingressades a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, una de les quals en estat lleu. L'altre és un home de 54 anys veí de Lleida que està en observació a casa, tal com ha explicat la gerent de la Regió Sanitària Lleida, Divina Farreny.

 

Tots tres van ser infectats fora de Lleida; les dues dones durant un viatge de l'Imserso a Benidorm (Alacant) i l'home a Barcelona, on va estar en contacte amb una persona estrangera afectada amb la covid-19. Salut ha aconsellat a una seixantena de persones relacionades amb els tres afectats que s'estiguin a casa.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *