Sense Categoria

La Diputació de Lleida inicia la desinfecció dels seus edificis i instal·lacions

Avatar
  • març 23, 2020
  • 2 min read

La neteja intensiva s'allargarà fins dijous i inclou l'IEI i la Caparrella | LleidaDiari.cat

La Diputació de Lleida ha iniciat aquest dilluns la desinfecció dels seus edificis i instal·lacions, inclosos l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) i el complex de la Caparrella.

 

Aquesta neteja intensiva s'allargarà fins dijous i es fa aprofitant la reducció del personal presencial als edificis de la Diputació, ja que la majoria fan teletreball. Des de l'ens expliquen que aquesta mesura, a més de garantir la salubritat de les instal·lacions per a quan el personal pugui tornar als seus llocs de treball, serveix per evitar suspendre els contractes en vigor amb les tres empreses encarregades de la neteja a l'ens (Ndavant, Servinet i Ilersis) en uns moments d'incertesa sobre l'impacte econòmic que tindrà la crisi sanitària del coronavirus.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

També s'ha començat a desinfectar aquest dilluns l'IEI

Aquest dilluns s'ha desinfectat el Palau de la Diputació, al carrer del Carme, que fins divendres encara mantenia obert al públic el Registre, tot i que amb una escassa assistència d'usuaris que han optat massivament pels serveis de les oficines virtuals de la seu electrònica. L'edifici President, a la rambla de Ferran, seu de l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL) i els patronats de Turisme i Promoció Econòmica, també es desinfectaran.

 

També s'ha començat a desinfectar aquest dilluns l'IEI, tant la seva seu de l'antic hospital de Santa Maria com les oficines administratives de la Caparrella. Aquest complex, afegeixen des de la Diputació, es desinfectarà els pròxims dies, en concret, l'edifici de la Gerència, la Impremta Provincial, l'Arxiu i el Parc Mòbil.

Una dona neteja i desinfecta les sales de l'edifici del Palau de la Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida inicia la desinfecció dels seus edificis i instal·lacions | LleidaDiari.cat

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *