Sense Categoria

Les banderes de la Diputació de Lleida onegen a mitja asta per les víctimes del coronavirus

Avatar
  • abril 7, 2020
  • 2 min read
Les banderes de la Diputació de Lleida onegen a mitja asta per les víctimes del coronavirus

La Diputació de Lleida fa onejar des d'aquest dilluns les seves banderes a mig pal com a mostra de dol i homenatge a les persones que han estat víctimes de la pandèmia del coronavirus.

 

Aquest acte de record i homenatge es mantindrà fins que es doni per finalitzada l'actual crisi sanitària i és una mostra de solidaritat amb totes les famílies de la demarcació de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran afectades per la malaltia. Aquesta decisió se suma a la de molts ajuntaments catalans i lleidatans que ja l'han adoptat, després d'haver estat acordada per la Junta de Portaveus celebrada aquest dilluns al matí.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

La Paeria baixa les banderes a mitja asta fins que passi la pandèmia

L'Ajuntament de Lleida ha decidit baixar les banderes de la seva façana a mitja asta fins que no estigui superada la pandèmia del coronavirus.

 

Així ho ha anunciat a través de les xarxes socials l'alcalde de LleidaMiquel Pueyo, el qual ha assegurat que aquesta mesura s'ha posat en funcionament aquest mateix dilluns. Paral·lelament, ha explicat que la mesura és com a «mostra de respecte pels lleidatans i lleidatanes que han traspassat i per acompanyar el dol de les seves famílies». D'altra banda, a partir d'aquest vespre la façana de la Paeria s'il·luminarà de color blau, en reconeixement i agraïment al personal sanitari.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *