Sense Categoria

El diari lleidatà que ofereix un accés gratuït a la informació durant l’estat d’alarma

Avatar
  • març 16, 2020
  • 2 min read

Prestatge dedicat als diaris | CUP

L'empresa editora del diari La Mañana de Lleida ha decidit oferir un accés universal a l'edició del rotatiu en format pdf per tal que tothom que ho desitgi el pugui consultar de manera gratuïta durant el període de vigència de l'estat d'alarma decretat pel govern central.

 

Aquesta mesura, presa per l'empresa editora de La Mañana arran del decret que restringeix la mobilitat de la ciutadania i que aconsella el seu confinament a casa, pretén assegurar l'accés dels lleidatans i lleidatanes a una informació veraç i de qualitat mentre durin les limitacions de circulació al carrer i, per tant, d'accés al diari en paper.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

A través de la pàgina web del diari o de la seva app

Els lectors, siguin o no subscriptors podran accedir de manera gratuïta a l'edició en format pdf a través de la pàgina web del diari (www.lamanyana.cat), on hauran d'introduir els codis lamanyanacat (usuari) i covid19 (contrasenya), o bé mitjançant l'app del diari per a Android i IOS, en aquest cas sense necessitat d'usuari i contrasenya.

 

Alhora, els subscriptors de l'edició en paper de La Mañana que s'han vist obligats a tancar el seu negoci podran canviar l'adreça d'enviament del diari mentre duri l'estat d'alarma. Per fer-ho, només cal que es fiquin en contacte en horari d'oficina amb el departament de Subscripcions, al telèfon 973 001 140.

 

Mesures vigents mentre duri l'estat d'alarma

L'empresa editora del diari espera que aquestes mesures, que estaran vigents mentre duri l'estat d'alarma, ajudin a mantenir ben informada la ciutadania durant el seu confinament i a consolidar i corroborar la confiança dels lectors en el rotatiu, entès també com un servei a les terres de la plana de Lleida, el Pirineu i Aran. Finalment, i per tal de compensar els actuals subscriptors del diari el format pdf, s'allargarà de manera gratuïta el període de la seva subscripció tants dies com l'accés hagi estat de caràcter universal.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *