S’eleven a 14 els positius per coronavirus a la residència d’avis d’Àger

Cuidador

L'Ajuntament ja ha contractat a persones perquè ajudin | TarragonaDigital

Les persones que han donat positiu per coronavirus a la residència d'avis d'Àger (Noguera) ja ascendeixen a 14, segons avança Segre i ha confirmat el Departament de Salut a l'ACN.

 

En concret, 2 són professionals, mentre els altres 8 són ancians, dels quals 4 es troben ingressats a l'Hospital del Pallars de Tremp i estan estables. A més, hi ha 14 les persones grans aïllades al centre. D'altra banda, fins a 22 persones, entre les quals 12 professionals, van respondre a la crida feta per la residència per tal de cobrir les baixes dels 8 treballadors de la residència que estan en aïllament preventiu per tenir símptomes de la covid-19. En aquest sentit, l'Ajuntament d'Àger ja n'ha contractat 3, segons ha explicat l'alcaldessa, Mireia Burgués.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef][predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

A la residència d'avis d'Àger hi resideixen, actualment, 32 avis

A la residència d'avis d'Àger hi resideixen, actualment, 32 avis, 4 dels quals es troben ingressats a l'hospital i 14 estan aïllats al centre. D'altra banda, 8 gericultors també es troben aïllats de manera preventiva i només 6 estaven treballant aquest dimecres al matí. Per aquest motiu, la residència d'Àger va fer una crida a través de les xarxes socials demanant voluntaris per treballar al centre, després que la meitat dels avis i dels gericultors haguessin de ser aïllats preventivament pel brot de coronavirus registrat a la residència.

 

L'alcaldessa Mireia Burgués ha explicat que durant tot el dimecres un total de 22 persones es van oferir de les quals dotze són professionals però també diversos veïns del municipi. En aquest sentit, l'Ajuntament ja ha tancat tres contractacions. Així mateix, Burgés ha volgut agrair els oferiments rebuts fins al moment.