Sense Categoria

Els conductors d’autobusos de Lleida decidiran qui puja i qui no per evitar més contagis

Avatar
  • març 13, 2020
  • 2 min read

Els conductors dels autobusos decidiran qui puja o no | LleidaDiari.cat

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va informar aquest dijous d'una sèrie de mesures per tal de prevenir el màxim nombre d'infectats per coronavirus possible a la ciutat.

 

Entre aquestes, en va destacar una que feia referència al transport públic. En aquest sentit, Pueyo va informar que es farà una desinfecció «quotidiana i rigorosa» dels autobusos i que els conductors podran prohibir l'accés de persones per evitar aglomeracions o contagis. Així doncs, és possible que alguns dels conductors dels autobusos públics de Lleida decideixin evitar l'entrada de segons quines persones, sempre, amb l'objectiu de reduir el nombre de transmissions del coronavirus a la capital del Segrià.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

S'ha decidit aixecar el veto als mercats setmanals

D'altra banda, aquest mateix dijous l'alcalde ha informat que s'ha decidit aixecar el veto als mercats setmanals a l'aire lliure però limita la presència de les parades a les d'alimentació. Com a mesures de prevenció, es reorganitzaran les parades per ubicar-les més espaiades i es vigilaran per evitar aglomeracions.

 

Rectifica així la prohibició de suspendre els mercats de fruites i verdures de dijous i dissabte a la ciutat de Lleida pel coronavirus, seguint la resolució del Departament de Salut en què es demana que es garanteixi la venda de productes frescos a l'aire lliure mentre no hi hagi una indicació expressa que digui el contrari. La decisió havia provocat crítiques d'agricultors que no entenien el veto als mercats a l'aire lliure però no a les grans superfícies comercials.

 

Garantir la continuïtat dels mercats d'abastament

D'acord amb aquesta resolució signada per decret, la Regidoria de Comerç treballarà per reubicar les parades de fruita i verdura per determinar les distàncies corresponents de seguretat. L'objectiu és garantir la continuïtat dels mercats d'abastament de productes frescos a l'aire lliure, sempre es compleixin les mesures de distanciament aprovades per la covid-19. Per tant, tots aquells lleidatans que vulguin comprar les seves fruites i verdures als mercats, han de saber que podran fer-ho seguint sempre unes normes d'higiene adequades.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *