Sense Categoria

El comerç de Lleida ofereix servei a domicili per fer front a la covid-19

Avatar
  • març 26, 2020
  • 2 min read

La Paeria prepara una llista de comerços per a portar la compra a casa | Ajuntament de Banyeres

L'Ajuntament de Lleida està preparant un llistat de comerços i de productors/es de proximitat que ofereixen la possibilitat de comprar a domicili davant l'actual situació d'emergència pel coronavirus.

 

El directori de comerços es pot consultar online al web de Paeria i s'anirà actualitzant amb els establiments i/o productors que s'afegeixin. D'aquesta manera, la ciutadania podrà veure els comerciants que permeten la compra no presencial, quin tipus de producte ofereixen, on estan ubicats i la manera de contactar-hi.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Pretén compensar els productors afectats pel tancament dels mercadets

Amb aquesta iniciativa la Paeria pretén compensar els productors afectats pel tancament dels mercadets ambulants setmanals (de dijous al Camp d'Esports i dissabte al Barris Nord), que s'han hagut de suspendre per prevenir i contenir la propagació del coronavirus. Amb la coordinació de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, la proposta facilita un model accessible per a la ciutadania perquè pugui abastir-se de productes de primera necessitat, alhora que dona suport al comerç i productors de proximitat. L'objectiu també és evitar el màxim de desplaçaments i donar suport a les persones que tenen dificultats per sortir durant aquest període de mesures excepcionals.

 

Els productes que s'ofereixen son els que s'han considerat de primera necessitat (ho són, per exemple, alimentació, farmàcies, productes higiènics, etc.). Principalment, es tracta de comerços de fruites i verdures, restauració, carnisseries, supermercats, etc. En la majoria dels casos, estan oberts donat que són considerats serveis essencials (es recorda que els serveis no essencials han de mantenir l'activitat comercial suspesa fins a nou avís). Però per facilitar el confinament a la ciutadania, mentre duri aquesta situació, possibiliten el servei a domicili.

 

Segueixen les mesures de protecció i seguretat decretades

Els establiments adherits a la iniciativa i que presten aquest servei a domicili segueixen les mesures de protecció i seguretat decretades en l'actual estat d'alarma. Les botigues i els productors/es que vulguin sumar-se a aquesta llista per prestar aquest servei a domicili han de demanar-ho per correu electrònic a imc@paeria.cat i se'ls explicarà el funcionament.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *