Sense Categoria

5 noves morts i 73 nous infectats per coronavirus en les últimes hores a la demarcació de Lleida

Avatar
  • març 31, 2020
  • 2 min read

Imatge d'arxiu de dues professionals sanitàries de l'Hospital Clínic de Barcelona. | ACN

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts cinc noves morts per coronavirus a la demarcació de Lleida 3 a la Regió Sanitària (RS) de Lleida, i 2 a la RS Alt Pirineu i Aran-. Així mateix, també s'han confirmat 73 nous casos de persones infectades -49, a la RS Lleida, i 24 a la RS Alt Pirineu i Aran-.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Actualment, 224 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 138 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 95 dels quals estan estables a planta i 43 es troben a l’UCI; 35 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 26 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI; i 51 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. La bona notícia és que en les últimes hores han estat donades d’alta 12 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 71.
 
 
A la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran es troben ingressades 43 persones en centres hospitalaris amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 10 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 18 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta i 10 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 5 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 37.
Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *