Sense Categoria

L’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida agraeix l’allau solidari rebut

Avatar
  • abril 3, 2020
  • 3 min read

Els professionals de l'Arnau agraeixen les mostres de suport | Twitter

Les mostres de solidaritat d'aquests dies marcaran un abans i un després en la nostra societat. L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida de ben segur que recordarà per sempre totes les mostres de suport que ha rebut durant aquesta crisi del coronavirus.

 

Des de material sanitari a alimentació, no hi ha fre per aturar totes les iniciatives d'empreses i particulars que han volgut aportar el seu gra de sorra en aquesta dura temporada. A través de les xarxes socials, des del centre hospitalari han anat publicant les diferents donacions rebudes i han volgut compartir amb tota la societat l'agraïment que suposa que ningú està sol en aquesta lluita.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Quilos de pomes, torrons i roba protectora

Alguns exemples d'aquestes importants donacions han estat els 75 litres de gel hidroalcohòlic donats per l'empresa Sorea, així com els sucs de fruita ecològics de Gimeno Fruits, els uniformes de l'Associació Alba, les ulleres de protecció i els impermeables d'Unipreus, els 200 quilos de torrons de Torrons Vicens, les 9.300 càpsules de cafè de Cafès Batalla o els 350 quilos de pomes de Fruits Sant Miquel de Soses, entre molts altres.

 

També agraeixen les donacions de les màscares de busseig de la marca Decathlon que s'han fet arribar a través de la Guàrdia Urbana. En aquest sentit, han informat que ja no en necessiten més fins a nova ordre i que totes les donades els hi facilitaran una bona reserva. En general, societat lleidatana, gràcies!

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *