Categories: Comarques

Corbins incorpora dinamitzadors per la campanya de la fruita

L’Ajuntament de Corbins, ha incorporat durant sis mesos, després d’un procés de selecció, a dos dinamitzadors que duran a terme tasques d’assessorament i seguiment durant la campanya agrària al municipi, que enguany s’albira amb un increment significatiu de treballadors del camp, després que l’any anterior es reduís arran de les gelades de l’abril. Els nous treballadors, amb una experiència contrastada en atenció ciutadana i administració pública, també faran feines de suport a l’administració del consistori, d’enllaç amb benestar social del Consell Comarcal del Segrià i també l’equip de brigada de Corbins. Ambdues s’han incorporat gràcies al pla d’ocupació del SOC que desenvolupa durant els mesos de collita a Ponent. Corbins és el segon cop que en surt beneficiat.

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquests dos dinamitzadors també faran feines d’assessorament, informació i seguiment d’aquelles persones que han vingut al municipi a la recerca de feina i no tenen contracte o que estan en assentaments. Així, els dinamitzadors podran informar-los d’altres regions que tinguin demanda de treballadors, horaris de busos o habilitar-los-hi les zones per dutxar-se, entre altres.

 

L’alcalde de Corbins en funcions, Jordi Verdú, s’ha mostrat satisfet de poder tornar a gaudir dels beneficis d’aquest pla «que incrementarà l’atenció dels treballadors del camp, les empreses agràries i pagesia de la zona». En aquest sentit, Verdú destaca que el perfil de treballadors «coneixen molt bé les idiosincràsies del sector i s’han guanyat la confiança de totes i tots gràcies al seu tarannà afable i diligent». A més, l’alcalde en funcions considera que «el veïnat en surt beneficiat perquè els nostres treballadors poden descarregar volum de feina que sorgeix amb la campanya de collita i poder desenvolupar les feines del dia a dia tant del consistori com del manteniment al poble, per part de l’equip de brigada».

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Recent Posts

Els nous canvis que has de saber si necessites demanar-te la baixa mèdica

Els hospitals podran gestionar directament baixes i altes per cirurgia major ambulatòria i parts. Salut…

11 minuts ago

Famílies: Inicien les jornades de portes obertes de les Escoles Bressol Municipals

L'Ajuntament de Lleida inicia el mes d'abril les jornades de portes obertes de les Escoles Bressol…

23 minuts ago

Foto: Dani Alves apareix per primera vegada després de sortir de la presó

L'exfutbolista Dani Alves ha comparegut aquest dijous a l'Audiència de Barcelona per primera vegada des…

2 hores ago

Conductors: Talls de trànsit a Lleida amb motiu de la Processó del Sant Enterrament

La Guàrdia Urbana de Lleida vetllarà pel bon funcionament del trànsit durant la processó del…

3 hores ago

Tàrrega inicia una vintena de joves en el món de l’educació en el lleure

Ajuntament i Quàlia ofereixen de franc un curs de premonitoratge per a joves d’entre 16…

3 hores ago

Publiquen una història de Catalunya amb to humorístic escrita pel ChatGPT

La història de Catalunya narrada per una intel·ligència artificial amb sentit de l'humor. Aquesta és…

3 hores ago