Corbins arranja camins del poble amb els pressupostos participatius

L’Ajuntament de Corbins està duent a terme des del passat divendres, les obres d’arranjament de diferents carrers del municipi. Aquesta actuació, que té un abast de més de 4000 metres quadrats repartits entre 5 carrers, s’emmarca dins del projecte guanyador dels pressupostos participatius de 2021, però que per diferents causes, no s’ha pogut abordar fins a aquest 2023, a càrrec de l’empresa Sorigué. El cost de les obres és de gairebé 80.000 euros (IVA inclòs). 62.000 € provenen de la subvenció de la Diputació de Lleida pel Pla d’Inversions de Cooperació Local 20-21 i 18.000 € de fons propis de l’ajuntament.

En aquest sentit, l’obra ha tirat endavant després licitar-se tres vegades, dues d’elles sense èxit, a causa de la renúncia de la primera empresa que va guanyar el primer cop i la crisi de preus posteriorment. Per tal de facilitar a les empreses l’accés al concurs públic, el consistori va decidir fer l’aportació de fons propis i alhora, evitar reduir el pressupost de l’obra, la qual cosa suposava disminuir el nombre de carrers arranjats.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els carrers intervinguts són: Raval, Sant Bartomeu, Ponent, La Creu, Major i Bonavista. En aquest sentit, les obres de millora de carrers continuen en la línia d’actuacions d’arranjament integral de les vies de Corbins que ja van fer-se en els primers pressupostos d’aquest govern i amb el PUOSC.