Convoquen el primer concurs fotogràfic d’Instagram ‘Les Garrigues des de l’aire’

El Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, convoca la primera edició del concurs fotogràfic d'Instagram 'Les Garrigues des de l'aire' amb l'objectiu d'obtenir un fons fotogràfic aeri de la comarca i fomentar la participació de la ciutadania. A més, el certamen té la finalitat de difondre les Garrigues a vista d'ocell i promocionar la comarca en l'àmbit cultural, turístic i paisatgístic.

 

El termini per presentar les fotografies és des del 22 de juliol al 22 de setembre i les imatges han d'estar realitzades dins de les dates del concurs.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de les Garrigues

Convoquen el primer concurs fotogràfic d'Instagram 'Les Garrigues des de l'aire' | LleidaDiari.cat

 

Pot participar en el concurs qualsevol persona amb imatges de la seva autoria obtingudes des de l'aire (dron, vol en globus, grua elevadora, etc.). Les fotografies no han d'haver estat publicades, divulgades o premiades amb anterioritat, ni cap tercera part pot tenir llicència o drets sobre les imatges presentades al concurs.

 

És necessari ser seguidor del perfil d'Instagram

Per participar-hi és necessari ser seguidor del perfil d'Instagram @turismelesgarrigues, mencionar el perfil de Turisme de les Garrigues i penjar la imatge a través d'Instagram amb les etiquetes #LesGarriguesdesdelaire1, #ccgarrigues, #AraLleida i #ieilleida, que estigui relacionada amb el títol del concurs 'Les Garrigues des de l'aire' i serà necessari anomenar el poble o l'indret on s'ha pres la fotografia. Qualsevol fotografia que no compleixi aquests requisits serà exclosa del concurs.

 

S'atorgaran cinc premis a les millors fotografies aèries presentades al concurs, amb quanties que van dels 50 al 150 €. El jurat del premi estarà format per tècnics del Consell Comarcal, una persona representant de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i una del patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.