Conveni de Turisme de Lleida amb Down Lleida per a la integració laboral

El tinent d'alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i la presidenta i vicepresident de l'Associació Down Lleida, Olga Parés i Antonio Ramírez, han signat un conveni de col·laboració perquè es puguin integrar laboralment persones amb síndrome de Down a l'hora de fer la recepció i l'atenció de les persones que venen a fer turisme a la ciutat de Lleida. Joan Conejo, un dels membres de l'associació, farà d'agent d'informació turística al Castell dels Templers de Gardeny i comptarà amb el seguiment i la formació que li facilitarà Turisme de Lleida.

 

D'aquesta manera, la Paeria fa un pas més per afavorir la integració de col·lectius amb dificultat, com poden ser les persones amb discapacitat intel·lectual, amb el propòsit de facilitar-los els mitjans necessaris per a una integració plena en els diferents àmbits socials. D'una banda, Turisme de Lleida permetrà amplificar la difusió del Programa d'Inserció sociolaboral 'Integra 21' i s'encarregarà de tutoritzar un dels joves de l'associació. D'altra banda, l'entitat possibilitarà la incorporació de persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals per realitzar pràctiques laborals.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Conveni entre la Paeria i Down Lleida

Conveni de Turisme de Lleida amb Down Lleida per a la integració laboral de persones amb síndrome de Down en l’atenció als turistes | LleidaDiari.cat