Conveni de col·laboració entre el Lleida Esportiu i Perpetuo Socorro

Conveni de col·laboració entre el Lleida Esportiu i Perpetuo Socorro| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu i la Clínica Perpetuo Socorro han signat un acord de patrocini per les properes dos temporades. D’aquesta manera el club de la Terra Ferma comptarà amb una partida econòmica i amb els serveis mèdics durant dos anys, així com altres activitats com per exemple, xerrades de nutrició o recuperació de lesions, tant per al primer equip com per a la resta del planter del conjunt blau.

El nou patrocinador del Lleida Esportiu apareixerà en les tres equipacions oficials del primer equip blau. El logotip de la Clínica Perpetuo Socorro es podrà llegir a les samarretes dels homes de Toni Seligrat, concretament apareixerà a la part de darrera de les mànigues.
 
La Clínica Perpetuo Socorro, fundada al 1943 a la capital del Segrià, compta amb una unitat de medicina esportiva que està a càrrec de la doctora Helena Palacín, que aquesta temporada es un dels membres del cos mèdic del Lleida Esportiu. 
 
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, s’ha mostrat molt “satisfet de comptar amb el suport de la Clínica Perpetuo Socorro. Que ens acompanyi en el nostre projecte és vital per a nosaltres ja que demostra el seu compromís amb el futbol de la nostra ciutat”. A més, Esteve vol donar “les gràcies al teixit empresarial de la ciutat i província pel seu suport incondicional i per creure en el projecte que estem duent a terme”.